Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 569 of /var/www/clients/client124/web104/web/ovi/includes/menu.inc).

Köszöntő

Kedves Szülők, Tisztelt Érdeklődők!
 
Szeretettel köszöntjük Önöket a Zsadányi Tündérkert Óvoda honlapján.
 
A honlapot azzal a céllal nyitottuk meg, hogy bővebb betekintést nyújtsunk óvodánkkal, óvodásaink életével, nevelési céljainkkal kapcsolatban.
 
Reméljük, hogy mindenki talál a maga számára fontos és hasznos információt.
 
Mottónk: Nincs két egyforma gyémánt; Mindegyikben más a szépség,
Nincs két egyforma gyermek; Mindenkiben más az érték."
 
Pedagógusként és nevelőként valóban azt gondoljuk minden gyermekről, hogy egy kicsi gyémánt. Minden gyermekben van olyan tulajdonság, ami miatt Ő nagyon értékes. Minden ember különböző adottságokkal, készségekkel születik. Nekünk pedagógusoknak és nevelő munkánkat segítő dolgozóinknak az a dolgunk, hogy felfedezzük a bennük lévő értéket, és szépen mint a nyers gyémántot csiszolgassuk egy kicsit.
 
Pedagógiai programunk alapján valljuk, hogy a nevelőmunkánk akkor eredményes, ha a gyermekek személyiségét megismerjük, elfogadjuk, toleráljuk bármilyen képességekkel is rendelkeznek. Életkori sajátosságaikat és egyéniségüket tiszteletben tartva törekszünk arra, hogy nyitottak legyenek az új ismeretek befogadására, önmagukhoz képest fejlődjenek képességeik, személyiségük maximálisan kiteljesedjen. Célunk az hogy a gyermek önmagához képest egy magasabb fejlettségi szintre jusson el. Számítunk minden szülő együttműködésére, hiszen ezt a célt csak együtt kézen fogva tudjuk elérni.
 
Nagyon fontosnak tartjuk a családias, barátságos légkör kialakítását, hogy megnyerjük a gyerekek és a szülők bizalmát. Arra törekszünk, hogy minden kisgyermek szeressen az óvodába járni. Az a gyermek aki szívesen jár óvodába szívesen vesz részt a kezdeményezéseken, ezáltal fejleszthetővé válik és el is indul a fejlődés útján. Mint, ahogyan említettem legfontosabb a feltétel nélküli szeretet, elfogadás, tolerancia, és a szakma iránti elkötelezettség.
Ezért fontos számunkra a továbbiakban is, hogy a személyes kapcsolattartáson túl a gondolatokat az internetes csatornán keresztül is megoszthassuk egymással.
Észrevételeiket, véleményeiket, javaslataikat szeretettel várjuk!
 
Tisztelettel: Tébiné Bari Anikó         
óvodavezető